Press Release

Brinja välkomnar Karl-Magnus Hake som ny styrelsemedlem

Karl-Magnus Hake går in i Brinjas styrelse. "Brinja är det överlägset bästa utrymningslarmet för byggarbetsplatser jag stött på. I kombination med sensorer kan man skapa rätt lösning för alla byggpjojekt."

14/6/2024

Karl-Magnus har i snart 20 år haft ett flertal tunga roller i byggbranschen, med fokus på stora komplexa entreprenader. Idag driver Karl-Magnus ett konsultbolag som heter Projektdirektiv i Väst AB tillsammans med Janne Nilsson.

Vi på Brinja träffade ”Kalle” första gången 2018 (eller var det 2017?) på projekt Humanisten som NCC då byggde för Akademiska hus. Xavier hade varit i kontakt med dåvarande arbetsmiljöingenjören på NCC som länkade samman honom med Karl-Magnus. Karl-Magnus var då projektchef på NCC, han har alltid haft ett stort fokus kring arbetsmiljöfrågor och en nyfikenhet kring ny teknik/produkter som kan stötta i det arbetet.

-Brinja är det överlägset bästa utrymningslarmet för byggarbetsplatser jag stött på säger Karl-Magnus. I en bransch som har de utmaningar vi ser på arbetsmiljöområdet så är det en självklarhet att ha ett modernt utrymningslarm och träna på utrymningssituationer. Sensoriken som också erbjuds är ett jätteplus, den typen av tjänster behöver vi ofta ta in ändå för att visa att vi håller oss inom olika gränsvärden, så paketlösningen som Brinja levererar är mycket smidig.

-Jag har haft kontakt med Brinja länge, och bidragit med kunskap från branschen och kundperspektiv, så det känns naturligt att gå in i styrelsen och fortsätta med det arbetet där, jag är jättetaggad på att få vara med på Brinjas resa framåt!

Varmt välkommen Kalle, säger vi på Brinja! Vi ser fram emot att förtsätta utvecklas ihop.

Kontakt

Vill du veta mer om denna nyhet eller bara ta kontakt? Klicka här.
Tillbaka