Press Release

Vi välkomnar Anthony Bossone till vår styrelse!

Anthony Bossone "De lösningar som Brinja erbjuder till byggmarknaden kan utökas till flera andra branscher vilket ytterligare förbättrar dess affärsmöjligheter."

26/6/2024

I över 15 år har Tony varit medlem av styrelsen och revisionskommittén för WisdomTree, Inc. (NYSE: WT), en global finansiell innovatör och kapitalförvaltare. Han har också suttit i dess ersättningskommitté och varit ordförande för revisionskommittén i över fem år och suttit i två år i nominerings- och styrningskommittén.

✓ Tony har omfattande ledningserfarenhet som CFO och CCO för Atlantic-Pacific Capital, Inc., en global agent och rådgivare för privat kapitalplacering, som övervakar all global finansiell redovisning, rapportering, regelefterlevnad, skatt, juridiska och mänskliga resurser i över 20 år. Tidigare arbetade han för ett par hedgefonder i olika roller och tillbringade de första sex åren av sin karriär som revisor för PricewaterhouseCoopers.

✓ Tony har erhållit NACD (National Association of Corporate Directors) Directorship Certification och NACD Certificate in Cyber-Risk Oversight och är en amerikansk auktoriserad revisor.

✓ Tony övervakade 1 480 % intäktstillväxt och 1 690 % förvaltningstillväxt under sin tid i WisdomTrees styrelse.

Jag träffade Xavier första gången för cirka 20 år sedan när Xavier studerade i USA och vi har hållit nära kontakt sedan dess. Jag har gjort flera resor till Sverige medan Xavier studerade sin masters i finans och därefter sin affärssatsning, Brinja. Efter många möten med Brinjas team på deras kontor under de senaste åren har jag blivit ganska imponerad av teamet och tekniken Brinja har utvecklat. De lösningar som Brinja erbjuder till byggmarknaden kan utökas till flera andra branscher vilket ytterligare förbättrar dess affärsmöjligheter. Brinja behöver helt enkelt mer kapital för att realisera sin fulla potential.

Välkommen Anthony! Vi ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans.

Kontakt

Vill du veta mer om denna nyhet eller bara ta kontakt? Klicka här.
Tillbaka